Αίτημα αναπαράστασης εγκλήματος στη Μεσσηνία: Οι συγγενείς του θύματος επιδιώκουν διαφάνεια στην υπόθεση. Η αδερφή του 68χρονου, μέσω του δικηγόρου της, κατέθεσε αίτημα για την αναπαράσταση του εγκλήματος που διαπράχθηκε στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα. Η αναπαράσταση αποσκοπεί στην αποκάλυψη των ασαφών πτυχών της υπόθεσης, προκειμένου να διευκρινιστεί ποιος εκ των δύο 22χρονων πυροβόλησε, καθώς οι νεαροί συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται. Το αίτημα θα εξεταστεί, και αν γίνει δεκτό, η αναπαράσταση θα πρέπει να διεξαχθεί πριν από την απολογία των δύο κατηγορουμένων, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι. Οι 22χρονοι θα βρεθούν στο κάμπινγκ μαζί με τον ανιψιό του θύματος, που είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, για να αναπαραστήσουν τα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς της 5ης Οκτωβρίου.
Κατά την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες κατέθεσαν στην Αστυνομία, με τον έναν να υποδεικνύει τον άλλον ως δράστη του εγκλήματος. Ο 22χρονος που συνελήφθη και τον υπέδειξε ο φίλος του ως φυσικό αυτουργό της διπλής δολοφονίας αρνείται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι ο 22χρονος είναι παλιός φίλος του και ότι τον τελευταίο καιρό ήταν κλεισμένος στον εαυτό του, αν και δεν ανέφερε τίποτα για εκβιασμό.
Ο κατηγορούμενος που παρέδωσε αυτοβούλως τον εαυτό του στις Αρχές περιέγραψε τον εαυτό του ως συνεργό, υποστηρίζοντας ότι επιθυμούσε να εκβιάσει τον 68χρονο ιδιοκτήτη του κλαμπ. Ισχυρίστηκε ότι το 2022 είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο. Στη διάρκεια συνέντευξής του, ανέφερε ότι γνώρισε τον ανιψιό του θύματος και ότι κατά τη διάρκεια παραμονής του στο κάμπινγκ, ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη, ενώ πρόσθεσε ότι δέχτηκε χρηματική προσφορά για να μην αποκαλύψει τι είχε συμβεί.
Πηγή περιεχομένου: in.gr