Μεταμορφωμένοι χώροι στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ μετά την κατάληψη

Μεταμορφωμένοι χώροι στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ μετά την κατάληψη

Αναμορφώθηκαν οι χώροι της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, αποκαθιστώντας τη φοιτητική τους χρήση. Τελείως διαφορετική είναι πλέον η εικόνα των χώρων της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι παρέμειναν υπό κατάληψη για σχεδόν 30 χρόνια. Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, η Πρυτανεία του ΕΚΠΑ προχώρησε σε καθαρισμούς και αναδιαμορφώσεις των χώρων, με στόχο την επαναφορά τους στη διάθεση των φοιτητών της Νομικής Σχολής.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, η Ελληνική Αστυνομία παρενέβη και διέλυσε την κατάληψη, παραδίδοντας στη συνέχεια τους χώρους στη διοίκηση της Σχολής. Η παρέμβαση της Πρυτανείας έγινε άμεσα και αποφασιστικά, προκειμένου οι χώροι να αποδοθούν ξανά στη φοιτητική κοινότητα, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή τους στη βελτίωση του Πανεπιστημίου.

Όπως αποδεικνύεται από τις εικόνες που έχουν δημοσιοποιηθεί, οι αλλαγές αυτές έγιναν χωρίς την ανάγκη μικροπολιτικών και επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων, με κεντρικό στόχο την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας για φοιτητές και καθηγητές.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play