Ν. Φλογητά: Συνεχίζει να ζει στο μπαλκόνι ο 81χρονος – Αυτοί που θα λύσουν πιο περίπλοκα προβλήματα δεν μπορούν να λύσουν τα πιο απλά

Στο μπαλκόνι του σπιτιού του συνεχίζει να κοιμάται επί 21 μέρες ο 81χρονος ανάπηρος συνταξιούχος από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, o οποίος έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό, μετά την έξωση που του έγινε στις αρχές Μαΐου, με τη συνδρομή μάλιστα ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Εκλογές έγιναν, εκλογές θα ξαναγίνουν για να έρθουν οι νέοι και παλιοί “σωτήρες” και ο κ. Θεόφιλος από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής ακόμα περιμένει με πολύ δύναμη και κουράγιο να ασχοληθεί κάποιος επιτέλους με το πρόβλημα του.
Αυτοί που υποτίθεται θα λύσουν πιο περίπλοκα και πιο δύσκολα προβλήματα δεν μπορούν να λύσουν το πιο απλό: πως θα καταφέρει ένας ηλικιωμένος άνθρωπος 81 χρονών με πολλά προβλήματα υγείας να μπει στο σπίτι του.

propoli

Όλα τα υπάρχοντα του κ. Θεόφιλου, μαζί με είδη πρώτης ανάγκης, καθημερινής φροντίδας και φάρμακα παραμένουν μέσα στο σπίτι. Το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό καθώς ο ίδιος έκανε το «έγκλημα» να μπει εγγυητής στο δάνειο του άνεργου παιδιού του που δεν κατάφερε να αποπληρώσει εξ’ ολοκλήρου.

Υ.Γ: Η ουσία της πολιτικής δεν είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι υποκριτικές φωτογραφίες των πολιτικών στις Εκκλησίες. Η πολιτική γίνεται για τον άνθρωπο και αυτόν οφείλει να υπηρετεί.

Δείτε επίσης: Έξωση σε 81χρονο ανάπηρο στη Χαλκιδική: «Τον πέταξαν έξω από το σπίτι με παρουσία 20 αστυνομικών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading