Αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό ενοικιαστών στην Άνοιξη και τα χρέη προς τον ιδιοκτήτη. Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τους δύο μυστηριώδεις άνδρες που συνόδευαν τον 31χρονο γιο του ιδιοκτήτη στην Άνοιξη, όπου έλαβε χώρα η βίαιη επίθεση λόγω απλήρωτων ενοικίων, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Ένας από αυτούς μπήκε στο σπίτι της οικογένειας τη στιγμή του επεισοδίου, ενώ ο δεύτερος περίμενε έξω στο αυτοκίνητο, ανατρέποντας το αρχικό σενάριο που ήθελε τον πατέρα και τον γιο να επιτίθενται στους ενοικιαστές. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, που βρισκόταν εκτός Αθηνών, υποστηρίζει ότι ήταν στην επαρχία κατά την διάρκεια του συμβάντος.
Η άγρια επίθεση σε ηλικιωμένους
Οι δύο ηλικιωμένοι γονείς του 44χρονου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αντιμετωπίζοντας σοβαρά ψυχολογικά τραύματα. Η μητέρα του 44χρονου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση λόγω κατάγματος στο ισχίο, ενώ ο πατέρας του παρακολουθείται στην Α’ χειρουργική κλινική. Η 74χρονη μητέρα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού.
Τα απλήρωτα ενοίκια
Η οικογένεια του 44χρονου διέμενε στην οδό Αμπελίων για τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με το μοναδικό τους εισόδημα να προέρχεται από τη σύνταξη των δύο ηλικιωμένων. Ο 44χρονος δηλώνει ότι αυτός και η οικογένειά του δέχθηκαν εν ψυχρώ επίθεση με μαχαίρια και ρόπαλο, αμφισβητώντας τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη. Με νομικές ενέργειες που έχουν ήδη ξεκινήσει, η οικογένεια δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού
Ο ιδιοκτήτης αρνείται τις κατηγορίες συμμετοχής στον ξυλοδαρμό και αναφέρει ότι τα γεγονότα δεν αντανακλούν την πραγματικότητα. «Η οικονομική κατάσταση δεν ήταν ο λόγος για την επίθεση. Αν είχα διαπράξει αυτά που λένε, θα ήμουν πράγματι ελεύθερος;» δήλωσε σε συνέντευξή του.
Χρέος 4.000 ευρώ
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το χρέος που οφείλει η οικογένεια υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ, με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι πληρωμές σταμάτησαν από το 2025. Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη επιβεβαίωσε το γεγονός του ατυχήματος της ηλικιωμένης, ωστόσο αμφισβήτησε την εμπλοκή του πελάτη του στην επίθεση.
Πηγή περιεχομένου: in.gr