Οργή στην οικογένεια της Κυριακής Γρίβα λόγω της συγγνώμης του δολοφόνου της

Οργή στην οικογένεια της Κυριακής Γρίβα λόγω της συγγνώμης του δολοφόνου της

Η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της ξεκινά, προκαλώντας οργή στην οικογένειά της. Η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, που διαπράχθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη. Ο 40χρονος δολοφόνος ζήτησε συγγνώμη, αλλά η οικογένεια της 28χρονης είναι εξοργισμένη. Το έγκλημα διαπράχθηκε όταν τη σκότωσε με πέντε μαχαιριές, και η συγγνώμη που τώρα εκφράζει, φαντάζει υποκριτική ενόψει της δίκης που πλησιάζει.

Τώρα θυμήθηκε να πει συγγνώμη; αναρωτιέται ο πατέρας της Κυριακής, εκφράζοντας την αμφιβολία του για την αληθινή πρόθεση πίσω από αυτή τη δήλωση. Η οικογένεια επισημαίνει ότι η συγγνώμη του 40χρονου έρχεται μόλις πέντε ημέρες πριν την έναρξη της δίκης. Ο ίδιος, στη δήλωσή του, ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από τη μοιραία ημέρα και επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα, όμως οι κάμερες ασφαλείας καταδεικνύουν ότι είχε σχέδιο.

Ο πατέρας της Κυριακής επισημαίνει την επικινδυνότητα των ισχυρισμών του 40χρονου, αναφέροντας: Αυτός πάρα πολύ καλά ήξερε τι έκανε. Είχε ένα μαχαίρι 34 εκατοστών στη ζώνη του. Η οικογένεια αναμένει με αγωνία την έναρξη της δίκης, που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play