Γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα μετατράπηκε σε τραγωδία με τον θάνατο του παππού της νύφης. Σε ένα γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/08), ένα ευτυχές γεγονός μετατράπηκε σε τραγωδία. Ο παππούς της νύφης, ηλικίας 85 ετών, κατέρρευσε και έχασε τη ζωή του, επισκιάζοντας την πιο χαρούμενη στιγμή για τους νεόνυμφους.
Στο χώρο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και κανείς δεν περίμενε ότι η πιο ευτυχισμένη στιγμή για τους νεόνυμφους θα επισκιαστεί από ένα τόσο θλιβερό και συνάμα τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το flamis.gr, κατά τη διάρκεια του χορού, ο παππούς σηκώθηκε για να τιμήσει την αγαπημένη του εγγονή. Ωστόσο, όταν προσπάθησε να καθίσει για να ξεκουραστεί, κατέρρευσε.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στους παρευρισκομένους, που είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την ένωση του ζευγαριού.
Πηγή περιεχομένου: in.gr