(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πολυχρονόπουλος: «Με λιθοβολούν λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα»

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είπε πως θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και σε όσους έδωσαν χρήματα στον Άλλο Άνθρωπο.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν αντίκτυπο στη λειτουργία της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

propoli

«Εδώ και 13 μέρες με λιθοβολούν, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα. Χωρίς να με έχει καλέσει η Δικαιοσύνη ή να μου έχουν αποδοθεί κατηγορίες, με έχουν καταδικάσει και με καταδικάζουν βασιζόμενοι σε ψευδομαρτυρίες», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο έχουν αρχίσει οι ελλείψεις στο απόθεμα των τροφίμων τα οποία προσφέρονται σε πάρα πολλούς ανθρώπους, διότι δεν υπάρχουν χρήματα και πλέον είναι λιγότεροι αυτοί που πηγαίνουν τρόφιμα.

«Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ. Θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη και σε αυτούς που έδωσαν χρήματα στον Άλλον Άνθρωπο. Δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου. Τα χρήματα που δόθηκαν, πήγαν εκεί που έπρεπε, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να πείσω τον απλό κόσμο, ότι αυτά που λέω είναι αλήθεια», συνέχισε.

Προειδοποίησε, μάλιστα, ότι όλα τα ψέματα που, όπως δήλωσε, έχουν ειπωθεί για εκείνον θα αποδειχθούν και τότε εκείνος θα απαντήσει με μηνύσεις για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Δείτε επίσης: «Ο Πολυχρονόπουλος έπιανε όλα τα μηχανήματα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε», λένε παίκτες

Loading