Ρόδος: Πέθανε βρέφος 15 μηνών χωρίς πρόβλημα υγείας

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ρόδος λόγω του θανάτου ενός βρέφους 15 μηνών το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Μέχρι τώρα δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση αφού δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του.

propoli

Ο παππούς της μικρής μίλησε στο MEGA και είπε ότι η εγγονή του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το MEGA, το κοριτσάκι έχασε αιφνίδια τη ζωή του, υπό άγνωστες συνθήκες, με τους συγγενείς του να κάνουν λόγο για ένα υγιέστατο μωρό.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας το παιδάκι. 14.00 η ώρα μαζί ήμασταν, φάγαμε, παίζαμε. Ρεβίθια φάγαμε το μεσημέρι και δεν ήταν η πρώτη φορά που έτρωγε. Μετά πήγε το πήρε να κλείσει παιδικό σταθμό. Πήγανε σπίτι, της έδωσε γάλα και ήπιε και δεν ξαναξύπνησε. Το έτρεξε στο φαρμακείο και του φωνάξανε έναν γιατρό. Ήρθε το ασθενοφόρο και την πήγε στο νοσοκομείο. (…) Δεν έχει πατέρα το παιδί, μόνη της το έκανε η κόρη μου», λέει ο παππούς του βρέφους.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε:

«Το περιστατικό ήρθε με ΕΚΑΒ συνοδεία της μητρός του 3 του μηνός, απόγευμα, άσφυγμο και με μυδρίαση. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μισή ώρα οι οποίες απέβησαν άκαρπες. Έγινε διασωλήνωση και πάλι δεν έγινε εφικτή η ανάνηψη του παιδιού, μισή ώρα μετά δηλώθηκε ο θάνατός του και ενημερώθηκε η μητέρα παρουσία ψυχολόγου. Έχει γίνει η ιατροδικαστική εξέταση και έχει έρθει και το εγκληματολογικό. Δεν ξέρω τι έχει πει η ιατροδικαστική έκθεση. Το παιδί δε φαινόταν ότι είχε εξωτερικά κάποιου είδους σημάδια κάκωσης, τίποτα τέτοιο».

Loading