Η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου, πρώην γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η κηδεία του εκλιπόντος γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο Βεσυρόπουλος, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη από ανακοπή καρδιάς, είχε βρεθεί σε beach bar στην Ακτή Καλογριάς στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:00 το πρωί. Οι διασώστες και οι γιατροί του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν κατόρθωσαν να τον σώσουν.
Σε ανακοίνωση της οικογένειας, αναφέρεται ότι, αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν κοινωνικούς φορείς και φιλανθρωπικά ιδρύματα στη μνήμη του. Η επιθυμία του Απόστολου Βεσυρόπουλου ήταν να στέκεται δίπλα σε αυτούς που είχαν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, οι συγγενείς του επιθυμούν να τιμήσουν την κληρονομιά του και την προσφορά του προς τους συνανθρώπους του.
Πηγή περιεχομένου: in.gr