Στο σπίτι του ψευτογιατρού ο Αλέξης Κούγιας για το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου έξω από το σπίτι του «ψευτογιατρού», όπου προχώρησε σε…. αινιγματικές δηλώσεις.

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει αυτή η υπόθεση, νέα υπόθεση ψευτογιατρού, Πισπιρίγκου, Λιγνάδη. Έχω άλλη αισθητική και άλλες δυνατότητες στη δουλειά μου» είπε εμφατικά ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του 66χρονου φερόμενου ψευτογιατρού στα Καλύβια όπου πήγε με σκοπό να αναλάβει την υπόθεση.

propoli

Ειδικότερα, τη νομική υπεράσπισή του από τον Αλέξη Κούγια φέρεται να ζήτησε ο φερόμενος ως ψευτογιατρός. Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου το πρωί του Σαββάτου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με την υπόθεση.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Κούγια, σε περίπτωση που αναλάβει την υπόθεση τότε θα επιζητήσει και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι έχουν διαρρεύσει στοιχεία της προανάκρισης, καθώς όπως εξήγησε είναι μια μυστική διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη και δεν έχει σχηματιστεί καν δικογραφία μέχρι τώρα.

«Είχαμε ραντεβού στο γραφείο μου σήμερα, μου τηλεφώνησε ότι είναι αδύνατο να έρθει γιατί έξω από το σπίτι του υπάρχουν κανάλια, κάμερες, δημοσιογράφοι και δεν θέλει να υποστεί τη δοκιμασία. Αναγκάστηκα να έρθω εγώ τώρα, όμως θέλω να σας παρακαλέσω, διότι η Ελλάδα δεν είναι τριτοκοσμικό κράτος είναι κράτος δικαίου. Διεξάγεται προανάκριση η οποία είναι μυστική», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας σε δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σπίτι του φερόμενου ως ψευτογιατρού.

«Αυτή τη στιγμή διαρρέουν στοιχεία μιας υπό δημιουργία δικογραφίας. Διεξάγεται προανάκριση, δεν υπάρχει δικογραφία, δεν έχει φτάσει καν στα χέρια εισαγγελέα. Η υπόθεση είναι στα χέρια των αστυνομικών που διεξάγουν την προανάκριση. Αυτή η παρανομία, εφόσον αναλάβω διότι δεν έχω αναλάβει την υπόθεση ακόμα, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Μου έδωσαν έναν κατάλογο με εκατοντάδες ανθρώπους που είναι έτοιμοι να καταθέσουν υπέρ του κυρίου που είναι φυσικοθεραπευτής. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ο φυσικοθεραπευτής του Ολυμπιακού, στην ομάδα μπάσκετ, έχει φωτογραφίες με φυσικοθεραπείες στον Τσιτσιπά και άλλους πρωταθλητές, τον συνέστηναν επίλεκτοι γιατροί ως εξαίρετο φυσικοθεραπευτή. Εδώ και χρόνια λόγω προβλημάτων από καρκίνο, δεν εργάζεται. Δηλαδή μιλάμε για μια ιστορία που είναι μύθος», ανέφερε ο κ. Κούγιας, σημειώνοντας ότι ο Γερμανός συνεργάτης του είναι επίλεκτος γιατρός στη χώρα του.

Η εικόνα των χιλιάδων ευρώ δεν υπάρχει πουθενά, σημείωσε χαρακτηριστικά. «Περιμένω την κλήση από την Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης για να δώσουμε εξηγήσεις, διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κλήση ούτε για να κληθεί ως ύποπτος», επισήμανε ο κ. Κούγιας.

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει αυτή η υπόθεση, νέα υπόθεση ψευτογιατρού, Πισπιρίγκου, Λιγνάδη. Έχω άλλη αισθητική και άλλες δυνατότητες στη δουλειά μου», ανέφερε

Δείτε επίσης: Υπόθεση ψευτογιατρού: «Τα 15 θύματα εκ των οποίων οι πέντε κατέληξαν είναι μόνο η αρχή», λέει αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Loading