Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα αύριο περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και Νεάπολης Συκεών

Διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει για αύριο, 3 Φεβρουαρίου ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης και Νεάπολης Συκεών

Αρχικά, χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν από τις 8:00 ώς τις 11:00 οι καταναλωτές που βρίσκονται περιμετρικά των οδών Α. Πάλη, Τερζόγλου, Καρακάση, Μελενίκου, Προβελέγγιου, Δελφών, Μαυρομιχάλη, Γρηγορίου Ε και Σαμοθράκης στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

propoli

Στον ίδιο δήμο,  από τις 10:30 ώς τις 13:30 προβλήματα με την ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν και οι κάτοικοι που διαμένουν περιμετρικά των οδών Καλλιδοπούλου, Δελφών, ΕΔΜ Ροστάν, Δαβάκη, Πηλίου, Χορτιάτης, Χαλκιδικής, Φλέμινγκ, Μιαούλη, 28ης Οκτωβρίου, Ορέστου κ.α

Χωρίς ρεύμα θα είναι και οι κάτοικοι στα Πεύκα από τις 8:00 ώς τις  11:30. Η διακοπή αφορά την περιοχή του catering Χούτος, κεντρική οδό Κωνσταντινουπόλεως και εκατέρωθεν αυτής, περιοχή Ψυχολογικό και κοιμητήρια και όλοι οι πελάτες κάτω από τα κοιμητήρια. Οδοί Ανοίξεως, Γαλήνης, Χρυσανθέμων κτλ.

Από τις  10:30 μέχρι και τις 14:30 στην οδό Αγίος Τριάδος από Παπάφη και πάνω. Επίσης Αγίου Φιλίμωνος, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Δημητρίου, Ζωοδόχου Πηγής, Τριών Ιεραρχών, Ευαγγελισμού, κ.λ.π.

Loading