Φωτιά σε αστικό λεωφορείο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, χωρίς τραυματισμούς, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους. Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, ειδικότερα στην περιοχή του Πανοράματος, καθώς πυκνός μαύρος καπνός υψώθηκε στον ουρανό από φωτιά που εκδηλώθηκε σε αστικό λεωφορείο. Η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που το αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ βρισκόταν εν κινήσει στην περιοχή, ευτυχώς χωρίς επιβάτες στο εσωτερικό του.
Ο πυκνός καπνός έγινε ορατός σχεδόν από όλη τη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους, κυρίως σε όσους δεν βρισκόταν κοντά στο συμβάν και δεν είχαν άμεση πληροφόρηση. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αντέδρασε άμεσα, στέλνοντας πέντε οχήματα και 11 πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ η αιτία της εκδήλωσης παραμένει αδιευκρίνιστη και υπό διερεύνηση.
Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν εγκλωβισμένοι ή τραυματίες, ούτε υπήρξε επέκταση της φωτιάς, χάρη στην άμεση παρέμβαση των αρχών που απέτρεψαν τα χειρότερα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr