Καταγγελία ιερέα στη Θεσσαλονίκη για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων. Έρευνα από την αστυνομία σε εξέλιξη. Ιερέας 47 ετών από χωριό της Θεσσαλονίκης έχει καταγγελθεί από πέντε ανήλικα αγόρια για σεξουαλική παρενόχληση και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι οι πράξεις του διαπράχθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, με τον ιερέα να προσποιείται σωματικούς πόνους και να εκμεταλλεύεται τις αγνές προθέσεις των παιδιών.
Τα ανήλικα, ηλικίας από 12 έως 15 ετών, απευθύνθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ακολούθησε έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, οι προσβολές έλαβαν χώρα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) και σε κατοικία του 47χρονου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του ιερέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα νομικά μέτρα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
