Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε αποθήκη Airbnb με θύμα τον υπεύθυνο του διαμερίσματος

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε αποθήκη Airbnb με θύμα τον υπεύθυνο του διαμερίσματος

Ληστεία σε αποθήκη Airbnb στη Θεσσαλονίκη, με σοβαρό τραυματισμό του υπεύθυνου διαμερίσματος. Στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 42χρονου από την Αλβανία και ενός 33χρονου ημεδαπού, το βράδυ της Κυριακής, 24 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εντοπίστηκαν από τον υπεύθυνο διαμερισμάτων Airbnb, μέσα σε αποθήκη οικοδομής, την ώρα που αφαιρούσαν ηλεκτρικές συσκευές και είδη υγιεινής. Όταν ο υπεύθυνος επιχείρησε να τους σταματήσει, τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι που κρατούσε ο 42χρονος.

Η αστυνομία, μέσω ερευνών που διενήργησε το τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν προηγουμένως κλέψει κλειδιά από διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Χρησιμοποιώντας αυτά τα κλειδιά, απέκτησαν πρόσβαση στην αποθήκη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους να προχωρά σε νομικές διαδικασίες.

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ) ανακοίνωσε ότι οι καθημερινές περιπολίες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης έχουν ως στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play