Τουλάχιστον 50 θύματα και κέρδη άνω των 160.000 ευρώ από την 38χρονη επιτήδειο

Τουλάχιστον 50 θύματα και κέρδη άνω των 160.000 ευρώ από την 38χρονη επιτήδειο

Απάτη με ταξιδιωτικά πακέτα: 38χρονη εξαπάτησε τουλάχιστον 50 άτομα, αποκομίζοντας πάνω από 160.000 ευρώ. Τουλάχιστον 50 θύματα και κέρδη που ξεπερνούν τα 160.000 ευρώ καταγράφονται στον απολογισμό της δράσης μιας 38χρονης, η οποία παρίστανε την επαγγελματία ταξιδιωτικό πράκτορα, προσφέροντας ψευδώς πολυτελή ταξιδιωτικά πακέτα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Η επιτήδεια συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία, ύστερα από καταγγελίες πολιτών που διαπίστωσαν ότι τα εισιτήρια για το Final 4 της Euroleague και το ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι, για τα οποία είχαν πληρώσει, δεν υπήρχαν.

Η 38χρονη συνελήφθη για απάτη κατ’ εξακολούθηση, με ζημία που ξεπερνά τα 120.000 ευρώ, και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Η Αστυνομία, μέσω ερευνών, διαπίστωσε ότι η δράστης προσέγγιζε θύματα με παράσταση ψευδών γεγονότων, πείθοντάς τα ότι μπορούσε να οργανώσει ταξίδια αναψυχής σε χαμηλότερες τιμές, εισπράττοντας τα χρήματα για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες υπηρεσίες.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού και ετοιμαζόταν να φύγει για το εξωτερικό. Το κύκλωμα της έγινε γνωστό μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς πολίτες να καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα της ίδιας. Στη συνέχεια, οι αρχές ενήργησαν άμεσα και τη συνέλαβαν, με την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση. Η συλληφθείσα οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για τις επόμενες διαδικασίες.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play