Τραγική κατάληξη στην Κεφαλονιά: 26χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, αγνοούμενος από τη Δευτέρα

Τραγική κατάληξη στην Κεφαλονιά: 26χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, αγνοούμενος από τη Δευτέρα

26χρονος νεκρός στην Κεφαλονιά, ανασύρθηκε από το αυτοκίνητό του που είχε πέσει στη θάλασσα. Νεκρός εντοπίστηκε ένας 26χρονος, ο οποίος αγνοούνταν από τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στην Κεφαλονιά. Ο νεαρός ανασύρθηκε από το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε βυθιστεί στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η μητέρα του δήλωσε στην Ασφάλεια Αργοστολίου ότι ο γιος της έφυγε το πρωί της Δευτέρας, λέγοντας ότι πηγαίνει στη δουλειά του. Αμέσως μετά, και καθώς είχαν περάσει σχεδόν δύο 24ωρα, οργανώθηκε εκτενής επιχείρηση από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το Λιμενικό, οι οποίες χτένιζαν τις περιοχές γύρω από τα Κουρουκλάτα και τη θάλασσα.

Τελικά, το αυτοκίνητο του άτυχου νέου εντοπίστηκε χθες το βράδυ από πυροσβέστες στην περιοχή Κόκκινος Βράχος. Στο σημείο έφτασε σκάφος του Λιμενικού που επιβεβαίωσε την ανακάλυψη. Σήμερα το πρωί, ξεκίνησε η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Μετά από πολλή προσπάθεια, δύτες κατάφεραν να ανασύρουν το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κολλήσει σε βαλτώδη βυθό με σχεδόν μηδενική ορατότητα. Ακολούθως, οι άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τη σορό του 26χρονου, η οποία μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι του Αργοστολίου και στη συνέχεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τυπικά τον θάνατο του νεαρού οδηγού.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play