Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την υπόθεση του τροχαίου που προκάλεσε στην Φιλοθέη. Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Σήμερα, δικάζεται για το τροχαίο που προκάλεσε στις 27 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Φιλοθέης, όταν, μετά από νυχτερινή έξοδο, συγκρούστηκε με σταθμευμένα αυτοκίνητα και μάντρα και εγκατέλειψε το σημείο.
Ο ίδιος κατηγορείται για εγκατάλειψη οχήματος και έχει επιβληθεί πρόστιμο 1.200 ευρώ καθώς και αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα. Επιπλέον, οι Αρχές έχουν δεσμεύσει το μεγάλο αγροτικό όχημα που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός κατά την πρόκληση της σύγκρουσης στην οδό Δοϊράνης.
Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την άφιξή του στα δικαστήρια, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν επιθυμούσε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, παρόλο που έχει ζητήσει συγγνώμη από τους γείτονές του για τις υλικές ζημιές που προκάλεσε.
Πηγή περιεχομένου: in.gr