Για λίγα λεπτά δεν κατάφερε να σώσει τις καταθέσεις του ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι προσπαθούσαν να βάλουν «χέρι» στον λογαριασμό του
Αν και αντιλήφθηκε ότι κάποιοι πήγαιναν να βάλουν «χέρι» στον λογαριασμό του, δεν πρόλαβε να ματαιώσει τη συναλλαγή για λίγα λεπτά
Για λίγα λεπτά δεν κατάφερε να σώσει τις καταθέσεις του ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι προσπαθούσαν να βάλουν «χέρι» στον λογαριασμό του και τηλεφώνησε στην τράπεζά του για να ματαιώσει τη μεταφορά των χρημάτων.
Ωστόσο, τα λίγα λεπτά που περίμενε να τον συνδέσουν με τον αρμόδιο υπάλληλο ήταν αρκετά για τους απατεώνες που κατάφεραν να εισβάλουν στον λογαριασμό του και μετέφεραν το ποσό των 15.000 ευρώ σε δύο λογαριασμούς που εξακριβώθηκε ότι έχουν ανοιχτεί σε χώρα του εξωτερικού!
Ο επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια, στην οποία αναφέρει ότι οι δράστες «χάκαραν» το κινητό του και, την στιγμή που έκανε συναλλαγή μέσω e-banking, είδαν τον κωδικό μιας χρήσης (extra pin) που του εστάλη με SMS, με τον οποίο έκαναν τη μεταφορά. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Βόλου η οποία παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για να εντοπιστούν οι κάτοχοι των δυο λογαριασμών.
Δείτε επίσης: Ορεστιάδα: Δύο συλλήψεις για εξαπάτηση ηλικιωμένων με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος
- Συλλεκτικό γραμματόσημο των ΕΛΤΑ για τα 100 χρόνια της ΔΕΘ κυκλοφορεί αύριο
- ΠΑΣΟΚ: Βολές κατά Μητσοτάκη για αναξιοπιστία, αλαζονεία και εξαπάτηση στη συνέντευξη Τύπου
- Σοκ στα Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος μετά τον ξυλοδαρμό σε κλαμπ – Προφυλακισμένος ο 26χρονος
- Σιωπή Ινφαντίνο στην Κατοβίτσε για τις εκλογές της FIFA και την τέταρτη θητεία
- Συναγερμός στην Πολωνία για πιθανή παραβίαση του εναέριου χώρου από αντικείμενο που ήρθε από τη Λευκορωσία
![]()
