Με συνέπεια και προγραμματισμό, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κορδελιού‑Ευόσμου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ. Γεώργιος Μαξούρας, και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κ. Ανέστης Κεχαγιάς, φροντίζουν καθημερινά για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.
Από τις 05:00 το ξημέρωμα ξεκινούν τις εργασίες τους, επιβλέποντας τα έργα και τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, διασφαλίζοντας ότι οι διαδικασίες εκτελούνται σωστά.
Ο κ. Μαξούρας, με αρμοδιότητα την καθαριότητα και την ανακύκλωση, έχει εφαρμόσει προγράμματα αποκομιδής και δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, δείχνοντας οργανωτική ικανότητα στην υλοποίηση των καθημερινών εργασιών.
Παράλληλα, ο κ. Κεχαγιάς, υπεύθυνος για τον τομέα Περιβάλλοντος και Πρασίνου, φροντίζει για τη συντήρηση και αναβάθμιση των χώρων πρασίνου του δήμου, από πάρκα και κήπους μέχρι δεντροστοιχίες και φυτώρια, ενισχύοντας παράλληλα την αισθητική και την ποιότητα ζωής των δημοτών.
Πρόσφατα, οι δύο αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για καλές πρακτικές της αυτοδιοίκησης, που ενσωματώνουν στη δική τους δουλειά στον Δήμο Κορδελιού‑Ευόσμου.
![]()
