Κουρεύουν στον Εύοσμο μετά τις αντιδράσεις – Στο Κορδελιό περιμένουν…

Το ρεπορτάζ του Politic.gr και οι αντιδράσεις κατοίκων του Κορδελιού φαίνεται πως κινητοποίησαν τη δημοτική αρχή, η οποία ξεκίνησε το κούρεμα χόρτων σε πάρκα στον… Εύοσμο. Την ίδια ώρα, στο Κορδελιό ακόμη περιμένουν, γνωρίζοντας πως η… ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Μόλις μία ημέρα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα πάρκα στο Κορδελιό, τα οποία έχουν μετατραπεί σε… ζούγκλα, ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου αποφάσισε να βγει από το λήθαργο και να δώσει εντολή για το κούρεμα χόρτων σε πάρκα. Του Ευόσμου, βεβαίως, και όχι του Κορδελιού, οι κάτοικοι του οποίου έχουν συνηθίσει, δυστυχώς, να αντιμετωπίζονται ως πολίτες β’ κατηγορίας από τη δημοτική αρχή.

propoli

Το πρωί της Τρίτης (28/4), συνεργείο του δήμου μετέβη στο Πάρκο των Προσκόπων, επί των οδών 25ης Μαρτίου και Δαγκλή, στον Εύοσμο, προκειμένου να κουρέψει τα χόρτα που είχαν μεγαλώσει επικίνδυνα, εξαιτίας της αμέλειας της δημοτικής αρχής.

Απαξίωση του Κορδελιού

Την ίδια ώρα, στο Κορδελιό τα πάρκα έχουν αφεθεί στην τύχη τους και έχουν μετατραπεί σε ζούγκλα, όπως φάνηκε και στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Politic. Το πότε θα δεήσουν οι αρμόδιοι να στρέψουν το βλέμμα τους και στη δημοτική ενότητα του Κορδελιού παραμένει άγνωστο.

Οι κάτοικοι, εξάλλου, μιλούν για απαξίωση του Κορδελιού από τη δημοτική αρχή του Κλεάνθη Μανδαλιανού, ο οποίος, όπως αναφέρουν, δίνει έμφαση στην εικόνα του Ευόσμου, αφήνοντάς σε δεύτερη μοίρα το Κορδελιό. Τόσο που κάποιοι κάνουν λόγο για ηθελημένη ενέργεια από την πλευρά του κ. Μανδαλιανού.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση, βεβαίως, είναι η εκκωφαντική σιωπή από την αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Οι κάτοικοι της περιοχής αναρωτιούνται πού είναι η αντιπολίτευση του δήμου και γιατί δεν τίθεται στο δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα της παραμέλησης του Κορδελιού.

Ούτε αυτοί, ούτως ασφαλώς οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας με καταγωγή από το Κορδελιό είναι άμοιροι ευθυνών για την ανοχή στη διαρκή υποβάθμιση που υφίσταται η περιοχή.

Δείτε τις αποκαλυπτικές εικόνες από τα πάρκα στο Κορδελιό.

Loading