Μαρκέλλα: Σοκάρει η 33χρονη – «Έβαλα στα δόντια της κοκαΐνη»

Αποτροπιασμό προκαλεί η κατάθεση της 33χρονης γυναίκας για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής της Μαρκέλλας, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε πως έβαλε στα δόντια του 10χρονου κοριτσιού κοκαΐνη γιατί δεν ξυπνούσε μετά τη χορήγηση σκληρών ηρεμιστικών.

Η 33χρονη στην κατάθεσή της αποκάλυψε το πώς παγίδευσε την ανήλικη αλλά και πώς την «εξουδετέρωσε», δίνοντάς της ηρεμιστικά σε τέτοια ποσότητα που θα μπορούσαν να της προκαλέσουν ακόμα και τον θάνατο.

propoli

«Την ήθελα για μένα» δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά η 33χρονη, ενώ περιέγραψε πώς έβαψε το παιδί και βγήκαν μαζί φωτογραφίες τις οποίες έσβησε από το κίνητό της πριν να συλληφθεί.

«Όλα είχαν πάει λουκούμι»

Όπως είπε η ίδια, προκαλώντας οργή, «όλα είχαν πάει λουκούμι» μέχρι που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν.

Η 33χρονη αρχικά υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε ως δόλωμα την κόρη της παρά το γεγονός ότι αυτή δεν ζούσε μαζί της. Όπως είπε πλησίασε το κορίτσι όταν έφυγε από το σχολείο του και του είπε ψέματα ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει, ενώ αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.

Περιγράφοντας το πώς χορήγησε τα ηρεμιστικά και τα ναρκωτικά που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της Μαρκέλλας, η 33χρονη είπε ότι όταν η μικρή αγχώθηκε επειδή αντιλήφθηκε ότι την αναζητούν τής έδωσε τρία χάπια xanax του 1 mg- ποσότητα που θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει το παιδί.

«Η Μαρκέλλα μού άρεσε πάντα»

«Τα χάπια μου τα γράφει ένας παθολόγος αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου», καταθέτει και λέει σε άλλο σημείο: «Η Μαρκέλλα μού άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί. (…) Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε την φώναξα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι είμαι η μαμά τής … και ότι έχω συννενοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ.

Νόμιζε ότι θα παίξει με την (αναφέρεται το όνομα της κόρης της) και με ακολούθησε. Πήραμε ταξί και πηγαμε στην Καλαμαριά. Δεν τρόμαξε. Λέω από μέσα μου μου έκατσε «λουκούμι». Μόλις φτάσαμε η Μαρκέλλα διαπίστωσε πως έλειπε η… και λέω μπλεξαμε. Η μικρή όμως μου είπε ότι με αγαπάει όποτε σκέφτηκα ότι θα την αφήσω να κάνει ό,τι θέλει και όλα θα πάνε καλά».

«Εγώ την ήθελα για μένα», κατέθεσε η 33χρονη και περιγράφει πώς πήρε φαγητό για το παιδί και πώς αργότερα «βαφτήκαμε και οι δύο και βγάλαμε φωτογραφίες».

«Αγχώθηκα και της έδωσα τρία xanax»

Κάποια στιγμή και αφού έχει βάλει το παιδί για μπάνιο, μπαίνοντας και εκείνη στη μπανιέρα, και ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, η μικρή βλέπει ότι την αναζητούν. Τότε το παιδί αγχώθηκε «πάρα πολύ». «Αγχώθηκα και γω και της έδωσα τρία xanax του 1 mg με κουτάλι όπως το σιρόπι». Η κατηγορούμενη ομολογεί ότι έκανε χρήση κοκαΐνης και xanax και ξάπλωσε μαζί με το ναρκωμένο και αδύναμο να αντιδράσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, παιδί.

Όπως ομολογεί, την επόμενη μέρα «έβαλε στα δόντια» του παιδιού κοκαΐνη. Του είπε ότι την επόμενη μέρα θα την επέστρεφε στη μαμά της και το πρωί του Σαββάτου, αφού άφησε τη Μαρκέλλα κοντά στο πρατήριο καυσίμων όπου βρέθηκε, φρόντισε να πετάξει το κινητό της και πήρε ταξί για να μεταβεί στην Παραλία Κατερίνης, όπου συνελήφθη. Είχε προλάβει να κόψει και να βάψει τα μαλλιά της και να σπάσει τον υπολογιστή της.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Δείτε ακόμη: Αδερφός Μαρκέλλας: Μου λέει ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί

Loading