Δεκατέσσερις μαχαιριές δέχθηκε ο φυλακισμένος ράπερ Tory Lanez

Δεκατέσσερις μαχαιριές δέχθηκε ο φυλακισμένος ράπερ Tory Lanez

Τραγική επίθεση κατά του ράπερ Tory Lanez στη φυλακή, όπου μαχαιρώθηκε δεκατέσσερις φορές από άλλο κρατούμενο. Ο Tory Lanez δέχθηκε επίθεση τη Δευτέρα 12 Μαΐου, όταν μαχαιρώθηκε δεκατέσσερις φορές, σύμφωνα με δήλωση της ομάδας του που δημοσιεύθηκε στο Instagram. Ο άνδρας που κατηγορείται για την επίθεση είναι ο Σαντίνο Κάσιο, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για φόνο. Η επίθεση συνέβη στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα της Καλιφόρνιας (CCI) στο Tehachapi, περίπου στις 7:20 π.μ. τοπική ώρα, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Σωφρονισμού και Αποκατάστασης της Καλιφόρνιας, Pedro Calderón Michel, σε δήλωση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό People την Τρίτη 13 Μαΐου.

Η αντίδραση του προσωπικού υπήρξε άμεση, καθώς ενεργοποίησαν το 911 και παρείχαν ιατρική βοήθεια. Ο Lanez, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Daystar Shemuel Shua Peterson, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο. Η έρευνα για το συμβάν διεξάγεται από τη Μονάδα Ερευνητικών Υπηρεσιών του CCI και το Γραφείο του Εισαγγελέα της κομητείας Kern.

Ο Κάσιο βρίσκεται στη φυλακή από το Φεβρουάριο του 2004 και έχει καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένου του φόνου. Ο Lanez φέρει αρκετές μαχαιριές, εκ των οποίων επτά στην πλάτη, τέσσερις στον κορμό, δύο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μία στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Παρά τον πόνο του, το μήνυμα αναφέρει ότι είναι σε καλή διάθεση και ευγνώμον για τη στήριξη των θαυμαστών του. Ο Lanez εκτίει ποινή δέκα ετών για προηγούμενα εγκλήματα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play