ΗΠΑ: Συγκλονιστική διάσωση ενός κοριτσιού από την αστυνομία – Είχε εγκλωβιστεί σε πυρκαγιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη διάσωση ενός 8χρονου κοριτσιού προχώρησε η Αστυνομία, με την ανήλικη να φωνάζει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς.

Πιο συγκεκριμένα οι αρχές της Νεβάδα δημοσίοευσαν ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα σώματος των αστυνομικών οι οποίοι σώζουν ένα κορίτσι από φωτιά σε ένα διαμέρισμα. Το Α.Τ. του Χέντερσον έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις 10 Μαρτίου.

propoli

Οι αρχές ανέφεραν ότι ενημερώθηκαν ότι ένα παιδί και η μητέρα του είχαν παγιδευτεί στο διαμέρισμα.

«Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν τα παράθυρα του διαμερίσματος σπασμένα, με καπνό και φλόγες να βγαίνουν από το εσωτερικό του», ανέφερε η αστυνομία στο βίντεο. «Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι μια μητέρα και μια κόρη είχαν παγιδευτεί μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα».

«Ενεργώντας γρήγορα και χωρίς δισταγμό, οι αστυνομικοί έσωσαν με επιτυχία ένα 8χρονο κορίτσι και δύο σκυλιά. Κανείς άλλος δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα».

Η στιγμή της διάσωσης ενός κοριτσιού σε διαμέρισμα στις ΗΠΑ

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να φωνάζει για να είναι σίγουρος ότι δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο κτίριο. Ένας αστυνομικός ρωτά τον συνάδελφό του αν θέλει να μπει μέσα και στη συνέχεια εισέβαλαν στο γεμάτο καπνό διαμέρισμα.

Aliri

«Εδώ αστυνομικό τμήμα του Χέντερσον, μπαίνουμε μέσα», ανακοίνωσε ο αστυνομικός.

Ο αστυνομικός είδε ότι ένα παιδί ήταν στην άλλη πλευρά του δωματίου και προσπάθησε να το πείσει να πλησιάσει.

Ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα εκείνη τη στιγμή.

«Έλα εδώ. Δεν πειράζει. Όλα εντάξει», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός καθώς η 8χρονη περπατούσε αργά προς το μέρος του.

Ο αστυνομικός ρώτησε «υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα;» και στη συνέχεια είπε «θα φέρουμε τη μαμά σου». Η ανήλικη εκείνη την ώρα άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.

Σύμφωνα με τα όσα δείχνει το βίντεο, οι αστυνομικοί διέσωσαν έναν σκύλο στο σπίτι και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν και τη μητέρα του κοριτσιού μέσα από τον καπνό.

Loading