(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τέμπη: Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαψεύδει την Καρυστιανού για τη φράση «να πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει»

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη διέψευσε κατηγορηματικά την Μαρία Καρυστιανού για την φράση που την παρέπεμπε στην Εκκλησία.

Ειδικότερα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη διέψευσε κατηγορηματικά πως παρέπεμψε την Μαρία Καρυστιανού στην εκκλησία, όταν εκείνη της ζήτησε δικαίωση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

propoli

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο λόγος που δεν τοποθετήθηκα είναι ο σεβασμός στα θύματα αυτής της τραγωδίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε ότι απαιτείται, τους έστειλα για παρηγοριά στην εκκλησία.

Διαψεύδω ότι έπραξα με τέτοιον κυνισμό σε οποιοδήποτε συγγενή θύματος των Τεμπών. Αψευδής μάρτυρας των όσων λέω είναι η παραγγελία, σύμφωνα με την οποία ζητώ να γίνουν όλα όσα πρέπει για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση

Ο αβάσταχτος πόνος και η δίκαιη οργή από τους συγγενείς δικαιολογεί την παρερμηνεία κάποιων πραγμάτων που μπορεί να ειπώθηκαν στο γραφείο μου. Τους διαβεβαιώνω όμως πως δεν είμαι απέναντί τους αλλά είμαι μαζί τους».

Loading