Χρήστος Μαλάκης: Απαντά για την ακύρωση της παράστασης με τον Φίλιππο Σοφιανό και τη Ζέτα Δούκα

“Είναι σαν να μου ‘χουν κλέψει ενάμιση μήνα από τη ζωή μου. Δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση, ειδικά όταν ο παραγωγός εξαφανίζεται”, υπογραμμίζει ο ηθοποιός.

Τη δική του απάντηση για το παρασκήνιο πίσω από την ακύρωση της θεατρικής παράστασης «Απιστία» δίνει ο Χρήστος Μαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Ψυχοκόρες», περιγράφει όσα ειπώθηκαν και συνέβησαν, τα οποία οδήγησαν στη ματαίωση της δουλειάς στην οποία επρόκειτο και ο ίδιος να παίξει.

propoli

«Η προγιαγιά μου ήταν ψυχοκόρη, είχε πάει σε καλό σπίτι και όταν ερωτεύτηκε τον προπάππου μου την άφησαν να φύγει. Είναι ένα θέμα που δεν το έχει ξαναπιάσει κάποια σειρά και έχει ενδιαφέρον», δηλώνει αρχικά ο Χρήστος Μαλάκης με αφορμή τη σειρά στην οποία συμμετέχει.

«Μου έχει τύχει να έχω ατύχημα στο θέατρο. Επειδή ένας συνάδελφος δεν πρόσεξε, έφυγε ένα καδρόνι, με χτύπησε στο μάγουλο και σκίστηκε το δέρμα πολύ άσχημα. Σταματήσαμε την πρόβα και χρειάστηκα ράμματα», αποκαλύπτει αμέσως μετά στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

«Είναι σαν να μου ‘χουν κλέψει ενάμιση μήνα από τη ζωή μου, ενάμιση μήνα που θα μπορούσα να έχω χαλαρώσει ή που να είχα πάρει μία άλλη δουλειά κι έτσι να μην χάσω τον θεατρικό μου χειμώνα», επισημαίνει στη συνέχεια ο Χρήστος Μαλάκης αναφορικά με τη ματαίωση της θεατρικής παράστασης «Απιστία».

«Η δικαιολογία ήταν ότι αποσύρθηκε η παραγωγή κι ας μείνουμε εκεί. Δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά, αν και τα αμοιβολόγια τα ήξερε από την αρχή, δεν αλλάξαμε κάτι, ούτε διεκδικήσαμε παραπάνω χρήματα. Δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση, ειδικά όταν ο παραγωγός εξαφανίζεται», υπογραμμίζει ο Χρήστος Μαλάκης στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Light για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχει πολύ χαμηλό επίπεδο, έκανε ριάλιτι 40 – 50 χρόνια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading