Για την υπόθεση των τριών παιδιών που εντοπίστηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της
Σε οκτώ χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η 30χρονη μητέρα των 3 παιδιών που εντοπίστηκαν να ζουν σε σπίτι, σε άθλιες συνθήκες, ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια, στον Άγιο Παντελεήμονα. Με την υπόθεση ασχολήθηκε η εκπομπή “Ελένη” την Τετάρτη.
Η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας μια εισαγωγή για το θέμα, είδε τα σχετικά πλάνα που προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής και σοκαρίστηκε.
Η παρουσιάστρια, βλέποντας τα σχετικά πλάνα, έστρεψε αλλού το βλέμμα της και είπε on air:
«Δεν μπορώ ούτε τα πλάνα να δω, πραγματικά, αν θέλετε βγάλτε τα».
Και πρόσθεσε:
«Σε ένα σπίτι γεμάτο ποντίκια και κατσαρίδες που περπατούσαν παντού, που διάβασα και πάλι λέω δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά και μόνο που το διάβασα έκλεινα τα μάτια μου, λέω αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ, ότι έβγαιναν από πάνω τους; Από τα παιδάκια; Τι να σας πω… Δεν ξέρω τι συμβαίνει…».
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Eξαιρετικά σημαντικό το νομοσχέδιο “Δουλειές Ξανά”»
- Εκουαδόρ: Τρεις ποδοσφαιριστές χάνουν τη ζωή τους μέσα σε ένα μήνα
- ΗΠΑ: Σκάνδαλο δωροδοκίας του τσάρου των συνόρων με τη συμμετοχή πράκτορα του FBI
- Συρία: Επτά άμαχοι σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς της de facto κυβέρνησης κατά των Κούρδων
- Αυστρία: Μαζική διαδήλωση στη Βιένη κατά της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα
- Ισημερινός: Αναστέλλεται το δημοψήφισμα του Νομπόα για τη συγκρότηση συντακτικής συνέλευσης