Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινήθηκε – «Ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ» (vid)

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απώλεια του συζύγου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου Γιάννη Κοντούλη. Η επιχειρηματίας, το πρωί της Παρασκευής (07/10), βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Star «Breakfast@Star» με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της «Cash or Trash» για δεύτερη σεζόν.

propoli

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη εμφανώς συγκινημένη.

«Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε “σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις”» είπε στη συνέχεια η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Δείτε επίσηςΘεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις γυναίκες του Ιράν (pics)

Loading