Δωρεάν το νέο “PES 2022” – Αλλάζει ολοκληρωτικά όνομα σε eFootball (vid)

Το νέο Pro έρχεται εντελώς δωρεάν για όλους. Βέβαια, δεν είναι σωστό πλέον να το αποκαλούμε Pro, ούτε PES, ούτε καν Winning Eleven

Αναλυτικότερα, η Konami αποκάλυψε μόλις το eFootball, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο.

propoli

Ναι, το franchise αλλάζει μια για πάντα όνομα και πλέον θα ονομάζεται απλά eFootball. Η εταιρία επισημαίνει πως έχει δημιουργήσει μια νέα μηχανή ποδοσφαίρου, με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα animations και ανανεωμένα game commands, για να πετύχει αυτό που φιλοδοξούσε πάντα.

Το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνά τα όρια του PES, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας και έτσι δικαιολογείται η ολοκληρωτική αλλαγή ονόματος.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι βασίζεται στην Unreal Engine, με προηγμένα γραφικά και μεγαλύτερης παραγωγής animations σε σχέση με πέρυσι. Η Konami έχει αναπτύξει και μια νέα Motion Matching τεχνολογία για τα animations, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες και όχι μόνο στις nextgen κονσόλες.

Μέρος του νέου οράματος της Konami είναι το ποδόσφαιρο να είναι δωρεάν για όλους, προωθώντας το παιχνίδι με το #SetFootballFree. Έτσι, το νέο eFootball θα είναι free to play σε πολλές πλατφόρμες και στο άμεσο μέλλον θα γίνει ολοκληρωτικά cross-platform, υποστηρίζοντας ακόμα και αγώνες μεταξύ κονσολών και κινητών.

Δείτε επίσης: Η EA Sports απάντησε στον Ιμπραΐμοβιτς

Loading