Ελένη Μενεγάκη: «Τελευταία ρίχνω κάτι ύπνους… μάλλον κάποιο βάρος έφυγε από το κεφάλι μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το θέμα του ύπνου συζήτησαν στο πάνελ της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τον καθηγητή πνευμολογίας που είχε καλεσμένο για να τοποθετηθεί για το πρόβλημα της υπνικής άπνοιας, πέταξε μία ατάκα γεμάτη υπονοούμενα για τα ζητήματα που την απασχολούν.

«Λοιπόν, σας έχω θεματάρα και σήμερα στην ιατρική στήλη. Θα ασχοληθούμε με το θέμα του ύπνου, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε και ήρθε η ώρα να τα μάθουμε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη προλογίζοντας το θέμα στο πάνελ.

propoli

«Πόσες φορές έχουμε ακούσει από φίλους μας ή εμάς τους ίδιους να έχουν παράπονα για τον ύπνο που κάνουν; Ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ύπνο;», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Εγώ κατά καιρούς ναι, όχι όμως πάντα. Τώρα τελευταία ρίχνω κάτι ύπνους απίστευτους… μάλλον κάτι έφυγε από το κεφάλι μου σε βάρος», παραδέχθηκε με νόημα η Ελένη Μενεγάκη και κατέληξε πριν υποδεχθεί τον γιατρό:

«Ο ύπνος μας ανανεώνει. Δεν μπορεί κάποιος που κοιμάται 4 ώρες μέσα στο 24ωρο να αισθάνεται καλά. Δεν θέλω να κάνω τον γιατρό… τι έχω πάθει; «Γιατρίζω» λίγο. Κάτι δεν πάει καλά στην κατάστασή μου, δεν ξέρω».

Loading