Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision
Την Πέμπτη 10 Μαρτίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Mega Καλημέρα ο Γιώργος Σκρομπόλας.
Πλησιάζει άλλωστε και το deadline της EBU για όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Εξαιρούνται αυτές που είχαν ορίσει από πέρυσι ημερομηνία εθνικού τελικού, όπως η Σουδία που θα το ανακοινώσει στις 12 Μαρτίου.
Το τραγούδι της Αμάντα Γεωργιάδη και το βίντεο κλιπ θα το δούμε μέσα από την ΕΡΤ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι μέσα από εκπομπή ή ειδήσεις. Πέρυσι μεταδόθηκε από το ERTflix.
Να σημειώσουμε πως ενώ ακόμα δεν έχει ακουστεί το τραγούδι μας, η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων.
Δείτε επίσης: Η EBU απέκλεισε την Ρωσία από την Eurovision
- Η νέα εποχή της περιφερειακής τηλεόρασης: Ιστορική μεταρρύθμιση για διαφάνεια και βιωσιμότητα
- Συλλήψεις και εορταστική ατμόσφαιρα στη διεθνή συνάντηση Hells Angels στο Δρέπανο
- Μάγια Χβαλίνσκα: «Τρεις αξέχαστες εβδομάδες, στοχεύω να γίνω καλύτερη»
- Αναγκαίες αλλαγές για μια Ελλάδα του 2030, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Ανησυχία για τη λειψυδρία: Χαμηλά υδατικά αποθέματα στην Αττική και τα νησιά
![]()

