Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Δεν μπορώ τον βλάκα τον Μαραβέγια» είπε σε ακροατή… μόνο που ήταν ο ίδιος ο Μαραβέγιας τελικά

Κατά τη διάρκεια του «Kounavision», όπου οι ακροατές τηλεφωνούν στην εκπομπή και ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν περίμενε σίγουρα τον Κωστή Μαραβέγια. Όπως έχει δηλώσει άλλωστε πολλές φορές, δεν επιθυμεί να ακούει τραγούδια του στην εκπομπή.

Ο τραγουδιστής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και τραγούδησε μια σειρά από κομμάτια του, όπως το «Δεν ζητάω πολλά», αλλά και το «Λόλα», με τον Φάνη Λαμπρόπουλο να δείχνει… αγανακτισμένος ακούγοντάς τον.

propoli

«Ρε φίλε να κάνω μια ερώτηση; Ακούς πρώτη φορά την εκπομπή; Έναν όρο έχω θέσει. Όχι Μαραβέγια στην εκπομπή πρωί πρωί. Πες μου κάτι άλλο πρωί πρωί, δεν μπορώ άλλο με τον βλάκα», είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Όταν στη συνέχεια, οι ακροατές τον ενημέρωσαν με μηνύματα πως πρόκειται για τον ίδιο τον Κωστή Μαραβέγια, εκείνος προσπάθησε να το «σώσει» λέγοντας πως «κάνει πλάκα με καλλιτέχνες που θαυμάζει».

«Είσαι ο αγαπημένος μου Κωστή. Για μένα ο Μαραβέγιας είναι μέσα στους 5 καλύτερους καλλιτέχνες, δώστε του ένα δώρο», είπε γελώντας.

@fanislabropoulos Μεγάλος Κωστής Μαραβέγιας μας κερνάει πρωινό τρολ … 😂🎵🪩🎤 #Kounavizion #TaKounavia ♬ πρωτότυπος ήχος – Fanis Labropoulos

Δείτε επίσης: Ίαν Στρατής: «Από πολύ μικρός ήθελα να γίνω μπαμπάς»

Loading