Γιάννης Ζουγανέλης: «Το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεος τους» (vid)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος, για την τηλεοπτική πρόταση που δεν μπόρεσε να δεχτεί και όλα όσα τον απασχολούν στην κοινωνία.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης πρωταγωνιστεί φέτος στο έργο «Μπακαλόγατος» στο θέατρο «Πειραιώς 131» που κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτώβρη.

propoli

«Είναι μια κομβική ταινία ο “Μπακαλόγατος” που συνδυάζει την αστικότητα με έναν άνθρωπο που έρχεται από την επαρχία και δημιουργεί πανικό μέσα σε ένα μαγαζί» περιγράφει.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο αλλά και στην κοινωνία μας, ο ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά πως «τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων».

«Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους» δηλώνει. Σκιαγραφώντας την trap μουσική αναρωτιέται πως ορισμένοι συνάδερφοί του συμπράττουν με τους καλλιτέχνες αυτού του είδους, που «επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε πως του έγινε τηλεοπτική πρόταση από την Κύπρο ωστόσο δεν μπορούσε να την αποδεχτεί καθώς το θέατρο τον έχει δεσμεύσει.

«Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας» αναφέρει.

Για την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη δηλώνει πολύ περήφανος και ιδίως όταν την είδε στο billboard της times square. «Νόμιζα ότι ήταν ψέματα» λέει.

«Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ» αποκαλύπτει.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν μυστικά το απόγευμα της Κυριακής

Loading