Η Αντζελίνα Τζολί καλύφθηκε με… μέλισσες για καλό σκοπό (pic)

Ακόμα ένα κεφάλαιο… στο έργο ευαισθητοποίησης της κοινωνίας που έχει αναλάβει, πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας (20 Μαΐου), η Τζολί φωτογραφήθηκε καλυμμένη με μέλισσες για λογαριασμό του National Geographic.

propoli

Ο φωτογράφος που ανέλαβε το πρότζεκτ, Νταν Γουίντερς, τόνισε με νόημα: “Όλοι στο σετ, εκτός από την Αντζελίνα, έπρεπε να φορούν προστατευτική στολή. Έπρεπε να υπάρχει ησυχία και να είναι αρκετά σκοτεινά για να παραμείνουν οι μέλισσες ήρεμες. Η Αντζελίνα στάθηκε ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες επί 18 λεπτά χωρίς ούτε ένα τσίμπημα“.

Η Τζολί συμπλήρωσε από την πλευρά της: “Με τόσα πολλά που ανησυχούμε για όλο τον κόσμο και τόσα πολλά άτομα συγκλονίζονται με κακές ειδήσεις και την πραγματικότητα που καταρρέει, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να διαχειριστούμε. Μπορούμε σίγουρα όλοι να παίξουμε το ρόλο μας. Δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι ζημιά κάνουν. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν απλώς να περάσουν τη μέρα τους“.

Η γνωστή ηθοποιός ανακηρύχθηκε “Ανάδοχος” του προγράμματος “Γυναίκες για τις Μέλισσες“, που είχε σχεδιάσει ο Οίκος Guerlain σε συνεργασία με την Unesco.

Δείτε τη ροή ειδήσεωνLoading