Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για την κατάθλιψη από την οποία έπασχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Hours»
Στην ταινία η ηθοποιός είχε τον ρόλο της συγγραφέα Βιρτζίνια Γουλφ, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της και για τον ρόλο αυτό κέρδισε βραβείο Όσκαρ. Μαζί της στην ταινία έπαιζαν επίσης η Μέριλ Στριπ και η Τζούλιαν Μουρ.
Την εποχή των γυρισμάτων της ταινίας η ηθοποιός είχε πάρει διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ με την ίδια να μπορεί εύκολα να αποτυπώσει την θλίψη της Βιρτζίνια Γουλφ. Η ηθοποιός μάλιστα επέμεινε στο να παίξει η ίδια στην σκηνή της αυτοκτονίας της συγγραφέα χωρίς την αντικαταστάτριά της.
Μιλώντας στην εκπομπή «This Cultural Life on New Year’s του BBC Radio 4, η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αν σκέφτηκα ποτέ τον κίνδυνο, νομίζω ότι ήμουν τόσο μέσα της. Νομίζω ότι ήμουν σε ένα μέρος εκείνη την εποχή που είχε μετακινηθεί, με κατάθλιψη, όχι μέσα στο σώμα μου.
Έτσι, η ιδέα της Βιρτζίνια να περάσει από μέσα μου, ήμουν λίγο πολύ ένα ανοιχτό δοχείο για να συμβεί. Και νομίζω ότι ο σκηνοθέτης ήταν πολύ ευαίσθητος μαζί μου επειδή το ήξερε αυτό. Ήμουν ανοιχτή να το καταλάβω, το οποίο νομίζω ότι είναι ίσως η ομορφιά της ζωής ως ηθοποιός».
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι την έκανε να κλάψει την τελευταία φορά απάντησε: «Αυτό είναι πολύ προσωπικό. Αλλά ναι, κλαίω. Προσπαθώ να το κρατήσω κρυφό, αλλά όλα είναι βαθιά θλιβερά».
Δείτε επίσης: Κιάρα Φεράνι: Θετική στον κορονοϊό… τρολάρει τον εαυτό της
- «Ο Βίκτορ Γκιόκερες δηλώνει: Ανήκω στους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου»
- Τρίκαλα: Δραματική επιχείρηση διάσωσης 14χρονου από τον Πηνειό
- Χέιλι Στάινφελντ και Μάιλς Τέλερ πρωταγωνιστούν στην ταινία Winter Games
- Νέες Παρεμβάσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας: Κατατέθηκε το Σχέδιο Νόμου
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου για απόπειρα ανθρωποκτονίας λόγω διαπληκτισμού