Η Ναόμι Κάμπελ γίνεται το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Burberry (vid&pics)

Το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Burberry TB Summer Monogram γίνεται το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, μετά από την γέννηση της κόρης της.

Είναι η πρώτη της καμπάνια μετά από την γέννα. Η ίδια είναι και ο σχεδιαστής μόδας, Ρικάρντο Τίσι είναι φίλοι και συνεργάτες. Για τον σχεδιαστή το μοντέλο λέει: «Είναι πάντα τόσο μαγικά να συνεργάζεσαι με τον Ρικάρντο – έρχεται κάθε φορά με απίστευτες ιδέες, και τις μοιράζεται. Γι αυτό μου αρέσει να είμαι ένας κενός καμβάς»

propoli

Ο σχεδιαστής με τη σειρά του λέει: «Η Ναόμι έχει μεταφυσική ομορφιά και ενέργεια. Χαρακτηρίζεται από έναν διαχρονικό κλασικισμό σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό του καλοκαιριού».

«Αυτή τη στιγμή, ονειρεύομαι να είμαι δίπλα στον ωκεανό και να νιώθω την άμμο κάτω από τα πόδια μου, υποθέτω όπως όλοι. Λατρεύω ιδιαίτερα το μπικίνι και τα μακριά παντελόνια. Τα υφάσματα είναι υπέροχα. Είναι άνετα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες. Ένιωσα πολύ κομψή – είναι κομψά μέσα στην απλότητά τους» λέει η Ναόμι.

Εκφράζει επίσης το δέος που νιώθει μπροστά στον θρυλικό οίκο: «Ο οίκος Burberry ξεκίνησε από το 1856 και θεωρείται θεσμός. Νιώθω σαν να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Αισθάνομαι ότι το βρετανικό στυλ και η μόδα καθοδηγούν πάντα τις τάσεις. Δεν φοράμε απλώς το ρούχο, το ζούμε», λέει.  

Ο οίκος Burberry και η Vogue δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την καμπάνια.

Δείτε επίσης: Η σωσίας της Τέιλορ Σουίφτ πλένει τα ρούχα της στην μπανιέρα και μπερδεύει το κοινό (vids)

Loading