Η Ντρου Μπάριμορ μίλησε για την προστασία των παιδιών της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Καλεσμένη στο podcast «Armchair Expert» η ηθοποιός είπε ότι δεν θα δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στον λογαριασμό της στο Instagram ούτε θα τα επιτρέψει να εμφανιστούν στο talk show της «The Drew Barrymore Show».
«Θέλω να είναι παιδιά. Και δεν κοινοποιώ εικόνες με τις κόρες μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαι σαν ντόπερμαν για αυτά» παραδέχτηκε η Μπάριμορ.
Αποκάλυψε επίσης ότι ενώ τα παιδιά της «παρακολουθούν TikTok» και «λατρεύουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» δεν θα εμφανιστούν σύντομα σε αυτά.
- Τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση: Τι είπε η Σοφία Ζαχαράκη για μαθητές, εκπαιδευτικούς και αξιολόγηση
- Δυναμική παρουσία του ΠΑΜΑΚ στη 90ή ΔΕΘ με έμφαση σε έρευνα, σπουδές και δράσεις
- Ολυμπιακός: νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο δυνατό τεστ της Κρήτης
- Επέκταση του Κάθετου Διαδρόμου: το μήνυμα Παπασταύρου για την ενεργειακή ασφάλεια
- Έρχεται συνεργασία ΑΠΘ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την πρόσβαση των παιδιών στην έννομη προστασία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
