Η Μαρίνα Πατούλη λατρεύει τη Μύκονο και το απέδειξε για ακόμα μία φορά. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στα Ματογιάννια
Στην Μύκονο βρέθηκε η Μαρίνα Σταυράκη και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, έκανε Πάσχα στο νησί των Ανέμων και επίσης πέρασε εκεί την Πρωτομαγιά.
Παρέα με τον σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα και εκλεκτούς φίλους διασκέδασε, χόρεψε και έζησε μοναδικές στιγμές επιβεβαιώνοντας πως έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στα σοκάκια της Χώρας μαζί με τον Βλάσση Χολέβα με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά ενώ συνεργάζονται και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς διατηρούν κατάστημα στην Μύκονο.
Με σούπερ μίνι φόρεμα, ροζ τσάντα και λευκές μπότες μέχρι το γόνατο η Μαρίνα Σταυράκη απόλαυσε την βόλτα της αδιαφορώντας για τα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω της αλλά και για το κρύο που επικρατούσε.
Δείτε επίσης: Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι επιβεβαίωσε τη δολοφονία του Πέιν
- «Η φροντίδα των ηλικιωμένων» στην κορυφή της ατζέντας, λέει ο Κυρ. Μητσοτάκης από το Κιλκίς
- Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με ηγέτες Φινλανδίας και Νορβηγίας για την Ουκρανία – Πίεση για αποκλιμάκωση σε ενέργεια και υποδομές
- Σπανούλης: «Με ενδιαφέρει η σταθερότητα» πριν το Άρης – Τσεντεβίτα Ολίμπια
- Ισραήλ-εκλογές: Μαζική συμμετοχή στην κάλπη δείχνει χώρα σε σταυροδρόμι
- Σοκ στην υπόθεση των φούρνων «Χωριάτικο»: Εντοπίστηκαν στην Ιρλανδία λογαριασμοί κατηγορουμένων
![]()
