Ο καθηγητής που της είχε πει ότι δε θα καταφέρει κάτι στη ζωή της πληρώνει 1.200 δολάρια για μία φωτογραφία της με εσώρουχα

Η 22χρονη Vera Dijkmans παράτησε το λύκειο όταν ήταν 15 ετών. Συνέχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα και ως μοντέλο προτού ενταχθεί στην πλατφόρμα OnlyFans το 2020.

Η 22χρονη Vera Dijkmans από την Ολλανδία έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην καθηγητής της είχε εγγραφεί στον λογαριασμό της OnlyFans – αφού της είχε πει επικριτικά στο παρελθόν ότι «δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή της». Μάλιστα, ο καθηγητής επικοινώνησε μαζί της στην πλατφόρμα, θέλοντας να πληρώσει 1.200 δολάρια για ένα εξατομικευμένο εσώρουχο.

propoli

«Προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, αλλά αναγνώρισα το πρόσωπό του και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο καθηγητής μου στο σχολείο», είπε η Ντάικμανς στο JamPrime.com η οποία παρατήρησε τον καθηγητή στη λίστα συνδρομητών της. «Στην αρχή ένιωσα εξαιρετικά άβολα», πρόσθεσε η ίδια.

«Το βρήκα τόσο συγκλονιστικό γιατί στο σχολείο τον θυμάμαι να ήταν πολύ αυστηρός και ποτέ δεν είχα την εντύπωση ότι του άρεσα ως μαθήτρια, πόσο μάλλον έτσι…».

Η Ντάικμανς παράτησε το λύκειο όταν ήταν 15 ετών. Συνέχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα και ως μοντέλο προτού ενταχθεί στην πλατφόρμα OnlyFans το 2020. Πλέον, έχει καταφέρει να συγκεντρώνει 360.000 δολάρια το μήνα και είναι μία από τις κορυφαίες εισπράξεις του ιστότοπου – χάρη στους πελάτες που πληρώνουν, όπως ο παλιός της καθηγητής, μεταδίδουν οι New York Post.

Η σέξι Ολλανδή είπε ότι αρχικά αγνόησε το γεγονός ότι ο καθηγητής ήταν στη λίστα των συνδρομητών της προτού της στείλει ένα άμεσο μήνυμα.

«Την πρώτη φορά που μου έστειλε μήνυμα, προσπάθησε να συμπεριφερθεί σαν να μην ήταν ο καθηγητής μου», ισχυρίστηκε η Ντάικμανς. Ωστόσο, «μετά από λίγο, τον ρώτησα ευθέως. Νομίζω ότι ήταν διστακτικός στην αρχή, αλλά αργότερα το παραδέχτηκε», είπε. «Το έκανε αυτό στέλνοντάς μου ένα φιλοδώρημα 1.200 δολαρίων για μια σέξι φωτογραφία εσωρούχων – δεν μπορούσα να το πιστέψω!».

Δείτε επίσης: Πάμελα Άντερσον: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix (vid)

Loading