Ο Πέτρος Καβατζίκης μιλά για τους μεγάλους χωρισμούς της σοουμπίζ

Ο δημοσιογράφος Αρης Καβατζίκης μίλησε στην εκπομπή Dot για τους χωρισμούς της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, της Τζένης Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο και της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.
Ο Αρης Καβατζίκης έτυχε τις χρονιές κατά τις οποίες χώρισαν τα εν λόγω ζευγάρια, να συνεργάζεται μαζί τους και έζησε τον κάθε χωρισμό από κοντά.

«Με τρεις γυναίκες που έχω συνεργαστεί στην τηλεόραση, χώρισαν και οι τρεις. Η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά και η Τζένη Μπαλατσινού. Δεν φταίω εγώ που χώρισαν. Τις χρονιές που χωρίσανε, τις έχω ζήσει», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

propoli

«Η Ελένη Μενεγάκη όταν χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο θρηνούσε κάτι που έφευγε… »
«Ήμουν εκείνη τη χρονιά που η Ελένη χώρισε με τον Γιάννη. Ήταν μια περίεργη χρονιά γιατί έβλεπες μια γυναίκα, η οποία θρηνούσε κάτι που “έφευγε” και στο βλέμμα της ήταν γραμμένα τα πάντα. Μπορούσαμε να ψυχολογήσουμε σε τι κατάσταση ήταν η Ελένη.
Έζησα επίσης την τελευταία χρονιά του Πέτρου με τη Τζένη στο Mega, καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά κι εκεί.

Με τη Φαίη και τον Γιώργο δεν είχα καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Στην εκπομπή κυλούσαν όλα ρολόι, η μεταξύ τους σχέση ήταν άψογη», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.

Loading