Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «love it» μίλησε η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, η οποία αναφέρθηκε στα εμβόλια τονίζοντας ότι δύο αγαπημένα της πρόσωπα έχασαν τις μητέρες τους.
Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός ανέφερε σχετικά με το ζήτημα: «Για εμένα το εμβόλιο είναι ένα αγαθό που μας δόθηκε. Καταλαβαίνω τον φόβο των ανθρώπων, αλλά νομίζω στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε και να βγούμε από όλο αυτό» τόνισε αρχικά.
Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Αν τα παιδιά μου ήταν μεγαλύτερα, θα τους έκανα το εμβόλιο. Καταλαβαίνω πάρα πολύ τους φόβους και εγώ φοβάμαι. Θα διάβαζα όλες τις έρευνες, θα μιλούσα με την παιδίατρό μου.
Εγώ έχω δύο πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους που έχασαν και οι δύο τις μαμάδες τους, επειδή φοβήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο. Βλέποντας όλα αυτά, για εμένα ο πραγματικός φόβος είναι αυτός ο ιός».
Δείτε επίσης: Θεοφάνους: «Ενέδωσα σε πολλά χρήματα και ένιωθα ότι εξαγοράστηκα»
- Θεσσαλονίκη: ολοκληρώθηκαν οι πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης
- ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Κόστα με δανεισμό και οψιόν αγοράς
- Αήττητος ο Τζολάκης, πρώτος βαθμός για την Άστον Βίλα στο 0-0 με τη Χαλ
- Τανάγρα: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά μετά την πτώση F-4 Phantom και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
- Πούτιν: «Επωφελείς οι επαφές» με Γουίτκοφ και Κούσνερ στη Μόσχα
![]()
