Ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην παρουσιαστή
«Το πιο σημαντικό είναι να αποκατασταθούν όλα τα κορίτσια που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Πρέπει να αρχίσει να μιλάει και ο Στάθης για να μας πει τι συμβαίνει. Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του. Ξέρω ότι έχει τον δικό του κόσμο, είναι πολύ μορφωμένος και έξυπνος. Αυτός το προκάλεσε αυτό που του συμβαίνει.
Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν κάτι που έτυχε γιατί γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι μια άλλη ζωή που δεν την ξέραμε. Πάντα τα αστεία του προκαλούσαν σοκ και εμάς δεν μας άρεσαν. Έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ. Του άρεσε να σοκάρει κόσμο»
Ο Σωτήρης Βακάρος είπε στη συνέχεια: «Είχα γνωρίσει πολλές σχέσεις του Στάθη. Όταν ήταν σε σχέση ήταν πιστός, όταν ήταν ελεύθερος ορμούσε σαν χείμαρρος. Δεν ξέρω αν στην πορεία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή τη δόξα».
Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «O Άγγελος Μπράτης έγινε αντιπαθής» (vid)
- ΚΚΕ: Να δοθούν τώρα οι απαντήσεις για τη συντριβή πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
- Τραγικό δυστύχημα στην Τανάγρα: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τους δύο νεκρούς πιλότους
- ΔΕΘ 90ή: «Η Ιαπωνία, η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι στρατηγικοί εταίροι», είπε ο Minoru Kiuchi στα εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη
- Σοκ στη Νετάνια: ένοπλος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών και εξουδετερώθηκε
- ΔΕΘ 2026: Ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλά για την Ελλάδα του 2030 και τα νέα μέτρα
![]()
