Η Σοφιάνα Αβραμάκη συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, αποχωρώντας από το reality επιβίωσης γεμάτη εμπειρίες μιας ζωής.
Χτες βράδυ είχαμε μία από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις από το Survivor, καθώς η Σοφιάνα Αβραμάκη κλήθηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ένας κύκλος έκλεισε, γεμάτος από μικρές στιγμές που θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά της Σοφιάνας. Άλλωστε, το Survivor είναι μια εμπειρία ζωής και αυτό φαίνεται από την μετέπειτα πορεία των παικτών. Οι περισσότεροι κουβαλούν την συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης για την υπόλοιπη ζωή τους, με τα καλά και τα άσχημα στοιχεία να συνυπάρχουν αρμονικά. Έτσι και η Σοφιάνα δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τι της προσέφερε το παιχνίδι.

Survivor αποχώρηση: Εντάσεις και συγκίνηση στο συμβούλιο του νησιού
Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Βρισηΐδα Ανδριώτου. Ίσως ο περισσότερο θιγμένος παίκτης από την όλη τροπή της υποψηφιότητάς του ήταν ο Τάκης, ο οποίος δήλωσε: “Αν θα φύγω θα είναι μόνο επειδή το θέλησε ο κόσμος και η επιταγή του κόσμου θα πρέπει να εξαργυρωθεί. Θα πρέπει να φύγω. Όμως την αλήθεια μου δεν θα τη φιμώσει ποτέ κανένας, όσα έχω ζήσει εδώ, όσα έχω περάσει θα φροντίσω να τα μάθει ο κόσμος. Δεν τον ήθελα ποτέ τον Άρη στην ομάδα μου γιατί ήξερα τι κάνει, ποιος είναι. Είναι ο πιο fake χαρακτήρας ό,τι πιο ψεύτικο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Survivor”.
Δείτε επίσης: Survivor: Νέα αποκάλυψη από τον Εμμανουήλ για Σοφιάννα και Σοϊλέδη
- Μητσοτάκης: Ενισχύουμε τη συνεργασία μας με τον Μερτς για τις διμερείς σχέσεις
- MEGA News στα αγγλικά: Η νέα ενημερωτική εκπομπή του MEGA News
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 22 άτομα σε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών που συνδέεται με οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης προειδοποιεί την Ελλάδα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών
- Νίκος Γκάλης: Σαν σήμερα το 1980, φόρεσε για πρώτη φορά τη γαλανόλευκη φανέλα