Θύμα απάτης η Νικολέτα Τσομπανίδου: Την κάλεσαν σε ψεύτικη συνέντευξη για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

“Μου λέει: έχεις κάποιο μέρος που θέλεις να κάνουμε τη συνέντευξη; Του λέω: δεν έχω πρόβλημα, βρείτε εσείς. Πέρασαν χίλια-δυο πράγματα από το μυαλό μου“, περιγράφει η πρώην παίκτρια του The Bachelor.

Για την περιπέτειά της και την περίεργη απάτη της οποίας έπεσε θύμα μίλησε η Νικολέτα Τσομπανίδου. Η πρώην παίκτρια του The Bachelor αποκάλυψε ότι την κάλεσαν από την εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Τσολάκη στο ΟΡΕΝ και της ζήτησαν να περάσει από δοκιμαστικό. Ωστόσο, στο προγραμματισμένο ραντεβού δεν εμφανίστηκε κανείς.

propoli

«Με παίρνει ένας κύριος τηλέφωνο και μου λέει: είμαι ο τάδε, θα σε ενδιέφερε μία συνέντευξη στο Open Weekend στην Τσολάκη; Μου συστήθηκε ως Ορέστης. Ρωτάω με ποια δημοσιογράφο, μου λέει: με την τάδε. Νορμάλ. Και μου λέει: έχεις κάποιο μέρος που θέλεις να κάνουμε τη συνέντευξη ή να βρούμε εμείς; Του λέω: δεν έχω πρόβλημα, βρείτε εσείς», περιγράφει η Νικολέτα Τσομπανίδου στο Instagram.

«Μου στέλνει μετά στο What’s Up μου τη διεύθυνση, ήταν στη Βάρκιζα. Ξυπνάω, πηγαίνω στο ραντεβού, φτάνω 09:10. Του λέω: μπορείτε να μου στείλετε τον αριθμό της δημοσιογράφου; Μου λέει: δεν είναι εκεί. Και μου στέλνει τον αριθμό της. Παίρνω τον αριθμό αυτό και δεν υπάρχει», συνεχίζει η πρώην παίκτρια του reality του Alpha.

«Του ξαναστέλνω, δεν απαντάει. Τον καλώ, δεν υπάρχει ο αριθμός. Λέω: τέλεια. Πέρασαν χίλια-δυο πράγματα από το μυαλό μου. Ότι μπορεί να μ’ έστειλαν έξω για να μπουν στο σπίτι, ότι με παρακολουθούν, ότι είναι κάποιος που ήθελε να με δει από κοντά. Τρελό, άρρωστο», καταλήγει στην περιγραφή της η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Η νεαρή Influencer ανέφερε πως κατευθύνθηκε αμέσως στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα και πως ο αριθμός που την κάλεσε εντοπίστηκε στην Ολλανδία. «Ήταν πάρα πολύ περίεργο και πάρα πολύ πειστικό», τόνισε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Δείτε επίσης: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Loading