Τον εκνευρισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου προκάλεσαν οιδηλώσεις του τραγουδιστή Βαλάντη στην εκπομπή «Όλα γκουντ»
«Γιατί πολύ απλά δεν ζητάει ένα τεράστιο συγγνώμη. Να πει ότι “έκανα μια απίστευτη γκάφα, είμαι τραγικός, ζητάω συγγνώμη, δεν ξέρω πώς έγινε όλο αυτό” και πάλι να μπαλώσει κάτι τόσο λάθος και τόσο απάνθρωπο;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε από την πλευρά του: «Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο αυτό που ακούμε από τον Βαλάντη που συνεχίζει και επικαλείται τους πατέρες της εκκλησίας και γενικότερα αγίους και να πει ότι αυτό που είπε το λένε και πατέρες της εκκλησίας».
«Είναι πραγματικά ντροπή του που βγαίνει και λέει αυτό το πράγμα για μια κοπέλα που δεν ξέρει τι της έχει αφήσει η συγκεκριμένη αρρώστια», πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Δείτε επίσης: Θανάσης Μπέλλος: «Ήταν το χειρότερο Survivor – Μας πέταξαν σαν ναυαγούς»
- Ελλάδα: Χρυσό μετάλλιο στο World Taekwondo Para Grand Prix της Ρώμης
- Συναντήσεις Ζελένσκι στο Ηνωμένο Βασίλειο με Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς για την ασφάλεια της Ευρώπης
- Καμία ανοχή για υπονομευτές της δημοκρατίας, δηλώνει η Θεώνη Κουφονικολάκου
- Δροσιά χωρίς κλιματιστικό: Οι παραδοσιακές μέθοδοι δροσισμού των Νοτιοευρωπαίων
- Μεταγραφή φωτιά: Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για Καμαρά από Σαρλερουά
![]()

