Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Βαφτίζουν τον γιο τους στην Πάτμο

Το Σαββατοκύριακο θα γίνει η βάφτιση του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του συζύγου της και υποργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια στην Πάτμο.

Τον γιο τους θα βαφτίσουν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ Ηλίας Καντζούρης, η επιχειρηματίας φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, Βιολέττα Λάππα και ο γιος της από τον προηγούμενο γάμο της, Μάξιμος. Το όνομα που θα του δώσουν είναι Παναγιώτης-Αντώνης.

propoli

Το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης της Σύρου κ. Δωρόθεος στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης.

Ο υπουργός Κικίλιας θα φτάσει σήμερα στο νησί, ενώ η Τζένη Μπαλατσινύ βρίσκεται ήδη εκεί.

Η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί με λίγους καλεσμένους από τον οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού. Το ζευγάρι ζήτησε με επιστολή από τα ΜΜΕ να μην καλυφθεί δημοσιογραφικά το γεγονός: «θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού».

Επίσης, από τους φίλους ζήτησαν να μην φέρουν δώρα, αλλά να κάνουν δωρεά στο όνομα του γιου τους για την κάλυψη αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Δείτε επίσης: Παπαδάκης – Εντόπισε τη μητέρα του Ρέμου στο λιμάνι Θεσσαλονίκης: “Ξεφτίλα θα γίνουμε!” (video)

Loading