Ο Χρήστος Σταϊκούρας βρέθηκε στην εκδήλωσε της κοπής της πίτας της ΔΕΕΠ Αχαΐας από όπου μίλησε για την πορεία της οικονομίας
«Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν. Οφείλουμε να είμαστε σύνθετοι, προσεκτικοί και να κάνουμε το βέλτιστο για συνταξιούχους, εργαζόμενους και νέους. Θέλουμε να είμαστε μια ειλικρινής κυβέρνηση που έχει κάνει τα κουμάντα της» τόνισέ και πρόσθεσε:
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές θέσεις απασχόλησης. Είναι εύκολο να λέμε πολιτικά τσιτάτα χωρίς να λογοδοτούμε. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Εμείς λέμε τι μπορούμε και τι όχι και λογοδοτούμε γι’ αυτό. Επειδή εσείς μας έχετε στηρίξει καθημερινά και δίνετε αγώνες. Με ορθολογισμό σας λέω ότι είμαι ρεαλιστικά αισιόδοξος πως το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα επιβεβαιωθεί ότι η Ελλάδα αλλάζει και κοιτάει ψηλά».
Δείτε επίσης: Ο Πέτσας απαντάει στις Τούρκικες προκλήσεις: «Στις εξωτερικές απειλές απαντάμε με ενίσχυση»
- Το ξύπνημα του λιονταριού και οι πύλες της κόλασης: Εξελίξεις στην αιματηρή σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν
- Ανακοινώθηκε η 12άδα της Εθνικής Γυναικών για το Eurobasket – Ποιες παίκτριες έμειναν εκτός
- Οι εργοδότες ενδιαφέρονται για τη γενιά Z; Μία ικανότητα που την καθιστά ελκυστική
- Σαρωτική νίκη της Κοσμίδου στη σφυροβολία του Εαρινού Πρωταθλήματος
- Ελεονώρα Μελέτη: «Ο πρωθυπουργός με ρώτησε αν είμαι έτοιμη για όλα αυτά – Άκουσα πολλούς σκληρούς χαρακτηρισμούς»