Άγρια κόντρα Γεωργιάδη-Πολάκη για το “δήθεν χειρουργείο”

Με βρισιές απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη ότι είπε ψέματα σχετικά με το χειρουργείο που έφερε την απουσία του από την Βουλή, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον βρίζει “πανίβλακα”.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη-Παύλου Πολάκη σημειώθηκε χτες, με αφορμή την απουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

propoli

Ο Παύλος Πολάκης δεν παρέστη στη Βουλή, σπάζοντας την κομματική πειθαρχία που επέβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης λόγω ενός χειρουργείου, το οποίο όπως είπε αφορά ασθενή του.

Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενής είναι συγγενής μου )” είχε αναφέρει.

Άδωνις: Τεράστιο ψέμα Πολάκη
Λίγες ώρες αργότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως το χειρουργείο του Παύλου Πολάκη είχε ημερομηνία “13 Φεβρουαρίου”, σύμφωνα με ιατρικό μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο, άρα δεν είχε λόγο να απουσιάζει από την ψηφοφορία που έγινε χθες 15 Φεβρουαρίου.

Τεράστιο ψέμα Πολάκη – Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή” σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έβρισε τον υπουργό Υγείας, αποκαλώντας τον… πανίβλακα.

Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο. Την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ημουν στην Κλινικη και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο.Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε!!!” έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε σήμερα το πρωί με νέα ανάρτηση, κατηγορώντας τον Παύλο Πολάκη πως προσπάθησε να κοροϊδέψει τον Στέφανο Κασσελάκη με “δήθεν έκτακτο χειρουργείο”, όπως λέει.

Ο “Φιλαλήθης”@pavpol2222 προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο @skasselakis ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης” έγραψε.

Δείτε επίσης: Σκέρτσος: Μπορούμε να διαφωνούμε εντός της ίδιας πολιτικής οικογένειας χωρίς αυτό να οδηγεί σε ρήξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading