Αλέξης Γεωργούλης: Ικανοποιημένος από την άρση της ασυλίας του δηλώνει ο ηθοποιός

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Αλέξη Γεωργούλη καθώς κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα ληφθεί από το Ευρωκοινοβούλιο η τελική απόφαση για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος στις Βελγικές δικαστικές αρχές για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε εις βάρος του η Ελληνίδα νομικός Ελένη Χρονοπούλου .

Μάλιστα σε ανακοίνωση της δικηγόρου του κ. Γεωργούλη Ματίνας Μαλλά, αναφέρεται πως «ο κ. Γεωργούλης μέχρι σήμερα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχόμενο της δικογραφίας και γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη μιας καταγγελίας χωρίς ουδέποτε να έχει ενημερωθεί επισήμως από τις Αρχές».

propoli

«Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς οι ενέργειες που έγιναν από πλευράς μας για επιτάχυνση της διαδικασίας τελεσφόρησαν και συνεπώς μπορούμε να ελπίζουμε στην σύντομη κλήση του κυρίου Γεωργούλη από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας και να παρέχει εξηγήσεις.

Υπενθυμίζω ότι μέχρι σήμερα τελεί σε πλήρη άγνοια για το περιεχόμενο της δικογραφίας και γνωρίζει μόνο για την ύπαρξη μιας καταγγελίας χωρίς ουδέποτε να έχει ενημερωθεί επισήμως από τις Αρχές.

Σημειωτέων είναι ότι λόγω της σύμφωνης γνώμης του ίδιου του κυρίου Γεωργούλη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο, μία κατά κανόνα χρονοβόρα διαδικασία όπως είναι αυτή της άρσης της ασυλίας, συντμήθηκε αισθητά, γεγονός που αποτελεί επιτυχή εξέλιξη.»

Δείτε επίσης: Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο κέντρο της Αθήνας με μαχαίρι στην τσέπη

Loading