Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη στις Ευρωεκλογές

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του με το Πράσινο Κίνημα στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024.

«Ο Έλληνας ευρωβουλευτής ενώνει τις δυνάμεις του με πράσινο κόμμα της χώρας στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την οικολογική – πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας», αναφέρει το Πράσινο Κίνημα στην ανακοίνωσή του.

propoli

«Το Πράσινο Κίνημα, εκφράζει την σύγχρονη κυβερνώσα οπτική των “πράσινων πολιτικών”, μακριά από τις περιθωριακές ιδεοληψίες των οικολόγων του παρελθόντος. Με ολοκληρωμένη πρόταση, που εμπεριέχεται στο Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης, το οποίο έχει εγκαίρως παρουσιαστεί και βρίσκεται στη διάθεση όλων των πολιτών. Το Πράσινο Κίνημα υπογραμμίζει ότι οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για την Ε.Ε, αλλά και για τη χώρα μας η οποία έχει να εκλέξει “πράσινο” ευρωβουλευτή από το μακρινό 2009», προστίθεται.

Αλέξης Γεωργούλης: «Πιστεύω στο έργο και στις αξίες του Πράσινου Κινήματος» 

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σήμερα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την συμπόρευσή μου, με το Πράσινο Κίνημα για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Είναι στιγμή να αναγνωρίσουμε τη σύνδεση μεταξύ πολιτισμού, περιβάλλοντος και καινοτομίας και να δράσουμε αναλόγως. Οι προτεραιότητες του πράσινου κινήματος συνδέονται με τις δικές μου, κυρίως στην έμφαση που δίνουν στον πολιτισμό ως γέφυρα άμβλυνσης των διακρίσεων και ως γλώσσα επικοινωνίας. Πιστεύω στο έργο και στις αξίες του Πράσινου Κινήματος, οι οποίες συνάδουν με την πρόκληση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης της Ε.Ε.».

Παράλληλα, ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του κόμματος Κώστας Καλογράνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Καλωσορίζουμε τον Έλληνα ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη στην κοινή μας προσπάθεια για να εκπροσωπηθεί ο πράσινος χώρος στην επόμενη Ευρωβουλή. Το σημαντικό έργο του στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωκοινοβουλίου όπου συμμετείχε είναι βασικό εχέγγυο για την ποιοτική μας συνεργασία σε επίπεδο θέσεων και προτάσεων. Ενώ το γεγονός ότι κατάφερε να αναδειχθεί στην 1η θέση από όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, σε κοινοβουλευτική επίδραση, με βάση τη μέτρηση του BCW Influence Index, το αποδεικνύει περίτρανα. Καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Δείτε επίσης: Π. Μαρινάκης: Αύριο θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Loading

Aliri