Ανατροπές στην υπόθεση του Παναγιωτάκη καθώς αποκαλύψεις για τον ρόλο της Ειρήνης Μουρτζούκου έρχονται στο φως. Η υπόθεση του Παναγιωτάκη έχει πάρει διαστάσεις σοκ για την κοινωνία, καθώς η Ειρήνη Μουρτζούκου, που έχει ομολογήσει αβίαστα τέσσερις βρεφοκτονίες, αρνείται πεισματικά τη δολοφονία του. Η κατηγορούμενη, που παραμένει κλειστή σε λεπτομέρειες, δήλωσε ότι όταν κληθεί να καταθέσει για τον Παναγιωτάκη, θα μιλήσει για όλους και για όλα.
«Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κάψω ανθρώπους», είναι μια δραματική δήλωση που έκανε, ύστερα από την ανακοίνωση του δικηγόρου της ότι αναμένεται νέος κατηγορούμενος στην υπόθεση, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές εξελίξεις. Ο Νίκος Αλεξανδρής, συνήγορος της 25χρονης κατηγορούμενης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κατάσταση θα πάρει νέα τροπή, καθώς η Ειρήνη δεν θα είναι η μόνη υπό κατηγορία.
Ο πατέρας του Παναγιωτάκη μίλησε επίσης για την περίπλοκη κατάσταση που επικρατεί. «Πιστεύω ότι η Ειρήνη έχει πειράξει το παιδί», δήλωσε, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει πώς να εξηγήσει τα γεγονότα. Ο ίδιος πιστεύει ότι οι δύο γυναίκες, η Πόπη και η Ειρήνη, γνωρίζουν τις αληθινές συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία.
Οι μαρτυρίες γύρω από την τελευταία νύχτα του Παναγιωτάκη διαφέρουν σημαντικά μεταξύ Πόπης και Ειρήνης. Το βράδυ της 4ης Αυγούστου, η Πόπη βρισκόταν εκτός σπιτιού, αφήνοντας την Ειρήνη να φροντίσει το παιδί μαζί με άλλους δύο φίλους. Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι, όταν το παιδί άρχισε να αισθάνεται άσχημα, η Πόπη δεν ήταν παρούσα.
Στο κέντρο της διαμάχης είναι και η αναφορά σε έναν καβγά μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς και η διαφωνία τους σχετικά με την επικοινωνία που υπήρξε πριν από την κατάρρευση του Παναγιωτάκη. Η Πόπη έχει δηλώσει ότι είχαν τσακωθεί λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουν για το νοσοκομείο, κάτι που η Ειρήνη αρνείται, παρά τις επιβεβαιώσεις τρίτων.
Πηγή περιεχομένου: in.gr